Medlemskap

Gäståkare endast Lördagar

Björkö enduro

Medlemskap

Nya medlemmar i Björkö Enduro måste maila hela sitt namn, personnummer, adress, mailadress och gärna mobiltelefonnummer till vår kassör H-P Svensson på mailadress h-ps@telia.com. H-P skickar sedan medlemskort och en liten dekal som sättes synligt på motorcykeln.

Medlemsavgifter 2018

Ungdom t om 17 år                               150:-

Vuxen                                                    400:-

Familjekort inkl hemmaboende barn     500:-

Du som redan har licens för Björkö Enduro måste betala medlemsavgiften senast 31 januari  annars kan du inte anmäla dig till några tävlingar!

Betalas in enligt nedan

•  Bankgironr:  392-8199
  •  Viktigt att ni anger: Namn + födelseår + postort + medlemstyp

Exempel: Albin Albinsson 1971 Nässjö Vuxen

Licens i Björkö Enduro

Vill du ha din licens i Björkö Enduro måste du skapa en profil på Svemo TA för att kunna köpa licens, länken till Svemo finns här!

Som medlem i Björkö Enduro förväntar vi oss att du är med och hjälper till på våra arbetsdagar/tävlingar. Det tycker vi är en självklarhet för alla vill ju ha en fin och bra bana att träna på! Vi brukar ha ca 5 arbetsdagar och nån tävling varje år så det finns gott om tillfällen! Vi försöker alltid lägga arbetsdagar ihop med träning.

Vi kommer ha en pärm på arbetsdagarna där ni fyller i att ni varit och hjälpt till, för varje arbetsdag du är med på får du en lott. Ju fler arbetsdagar = fler lotter = mer vinstchanser! Vi kommer ha fina vinster i form av presentkort eller bra grejer som vi lottar ut på årsmötet året efter. Alla tjänar på att hjälpa till!!